NÄSTA ÅR FÅR NI NOG SE UPP

nu ska jag ta en dusch och tänka på bättre saker. är inte trött så vet faktiskt inte vad jag sla göra sen. Slänga mig framför tvn med en ansiksmask och längta till provloppet på lördag. Sista jävla provloppet, sen är det inte fören i vår igen. HU! kommer sakna farten, nervositeten, känslan och att bara få rida så in i helvete fort på banan. Nästa år ska jag ha min licens och då ska jag fan tävla. Nu har jag något underbart att se fram emot. Tack och hej! ♥

bästa känslan i världen


*

ibland känner jag mig så jävla glad. Fast du förstör det på en gång. Alla min glädje försvinner i din närhet. Har försökt så många gånger att faktiskt uppföra mig ordentligt när jag är med dig. Men nu vet jag, det går fan inte. Egentligen är det inte mitt fel, visst göra jag det värre..men hade du bara förstått att allt är ditt fel och att jag är trött på att du kör med mig så kanske allt skulle bli mycket lättare. Ditt eviga tjat, dina ord, ditt sätt att behandla mig på osv. Lägg ner nu. För jag vet, att nästa år så är det slut med allt. När jag flyttar tar jag även bort all kontakt med dig. Vare sig du vill eller inte. Nu har jag något att längta efter, och det är väl bra. Tiden läker inte såren, den får oss bara att glömma. Det mesta.

JAG HATAR DIG

Dagen var fan jävligt bra, tills jag åkte hem och nu vill jag bara dö.

RESTEN AV DITT LIV

hola! Ja, det är väl typ den ända jag kan säga på spanska..
Fick ett litet utbrott förut och slog sönder mitt tangentbord så fick springa över till min kära morbror så fick han laga skiten. Så kan det gå.
Sitter just nu och lyssnar på Timbuktu, inte alls min smak men fan vilka härliga texter.
Dagen har väl varit lugn, skolan sög. Fast det är väl inget ovanligt, sen drog jag väl ner t stan med Milla och mötte upp Mathilda osv väldigt o intressant. Köpte lite underkläder också.

Hade väl egentligen tänkt träna lite ikväll, fast det gick ju inte alls bra. Fastnade framför tvn hemma vid mormor och smockade i mig godis. Standard.
Orkar inte ens skriva, för jag har faktiskt inget att skriva om ikväll. Så vi hörs en annan dag. Pusssisar


TO WIN MY LOVE

tjabba tjenna! Sitter just nu i min obekväma datastol i mina svarta alldeles för tighta höga jeans (Inte skönt) och dricker pucko och äter Gifflar. Bra början på en lång dag. Ska gå till skolan när som, ha en lektion sen ska tydligen hela klassen gå och kolla på någon susgig rättegång. Bättre än lektion ialafall. Slutar halv 4 och efter det ska jag möta upp en kompis och fixa lite. Vet inte riktigt hur lång tid det tar men sen senare ikväll ska jag väl förmodligen träna och äta middag med mormor.

Igår var en lugn dag. efter skolan åkte jag med milla hem och red token, gick väl bra. Sen åkte jag hem till ida och hade lite myskväll. Skulle egentligen pluggat..men tror ni det gick bra?...nej verkligen inte. ligger väl 2000 tal efter i matten som vanligt. Nu börjar jag få ont i magen av alla bullar.
Vi hörs sen, ha det bra sålänge.

tokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

IBLAND MÅSTE MAN GÅ VIDARE

godmorgon! Saker och ting går både bra och dåligt just nu. Lite både och liksom. Montén går ju rätt så bra iaf, ska rida Fresse på lördag och han är lugn och snäll. Sen har jag ju alltid Chaten. Linjestart på lördag också, fattar verkligen inte hur det går till så måste se till att lära mig det idag typ. Det som är dåligt är att min tid hos Team Östergren är slut. Efter 6 år. Saknar mina älsklingar men kommer hälsa på dom ofta. Ska även snacka med en av ägarna och fråga om jag får ta med mig Temperament upp till en travskola nästa år. Om jag kommer in. Då hade livet varit perfekt! Jag och min älskling. Anledningen till att jag inte är kvar är komplicerad, jag och tobbe kommer inte alls bra överns nu den sista tiden och jag antar att det här skulle hända. Men kanske lite bra, vill inte vara i ett stall där jag mår dåligt bara. Men jag ska fösöka hänga med Ida lite i hennes stall, 1000 ggr bättre. Dags att förnya sig lite! Känns det som.

Idag ska jag till stallet (idas), sen ska jag nog möta upp Antonia någonstans och ge henne hennes busskort. Hade liksom glömt bort att jag hade det. Sen ikväll ska jag kanske bort, jag får se. Annars träna med mathilda! Så blir nog en bra dag. Ska hoppa in i duschen nu, pussisar

jag och syster - CHILE


SOMEONE LIKE YOU

hemkommern från skolan nu. Fy vilken pissdag. Och då menar jag det verkligen, ont i magen och i ryggen ont i halsen irriterad på våra jävla skilärare och en hel del mer. Usch! Inte min dag. Kvällen/eftermiddagen ser lite ljusare ut, ska slänga mig framför Top Model nu och sen efter det blir det lite film mys med godis. Är jag faktiskt värd idag som pluggade ordentligt med matte på lektionen och gjorde läxan. På tal om matte, tog hem böckerna för första gången i år eller i världshistorien typ. Har faktiskt tänkt att plugga lite innan middagen. Gud så duktig jag är ibland. När jag väl anstränger mig går saker och ting faktiskt bra. Oftast.
Kvällen blir roligare, eller lugnare. Hem till ida för en liten tjejkväll! MYS! Det som står på chemat är:
- promenad
- godis
- ansiktsmask
- tjej snack/ skit snack
- planera provloppet
- filmmys

Helt ok tycker jag. LÄngtar faktiskt. Blir nog en lugn helg för min del. Nu börjar mitt tv program. Bloggar sen

IDIS MIN FINIS

DROP THE BOMB

Kom precis hem ifrån Millaaaaaa, sjukt mysig kväll. Eller ja, mot slutet.
När jag kom hem från skolan skulle jag egentligen till stan med mathilda, men så blev det självklart inte, så jag ringde milla och hon sa att jag kunde kolla på när hon hade lektion på Rävhagen. Satt där i 1 timme och frös ihjäl, när vi skulle hem t milla var jag så kall så att jag inte kände mina fötter, händer, öron eller mina ben...
När vi kom hem så åt vi lite mat och eftersom att jag var svinhungrig kastade jag typ i mig allting, sen gick vu upp och myste ner oss under täcket och såg på Bad Teacher. SÅ SJUKT KUL! Värd att se.
Nu har jag precis duschat, ska väl snart hoppa ner i sängen och försöka sussa lite. Fredag imorgon och det blir en lugn en. Myskväll med min idis finis och sen sova tidigt. Provlopp på lördag och jag är redan lite nervös. Kommer bli kul..efter..haha. Nu skrev ida att startlistan är klar så ska ta mig en titt på den.

Hörs imorgon. Puss natti!


BACK TO LIFE


Godmorgon. Är trött, lite deppig, lite glad, lite okej ganska mycket förkyld och vääääldigt otaggad på skolan.
Kommer bli en bra dag!
Skola slutar halv 4 och efter det har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på. För kallt för att åka till stallet och för tråkigt för att bara åka hem. Visst, jag kan ju alltid plugga. Men tro mig, jag har försökt många gånger. Slutar alltid med att jag åker och köper godis och slänger matteboken i väggen och sen lägger mig framför tvn. Inte bra. Sen så kan jag ju städa mitt rum också, men nej. Det känns bara onödigt. Vet att det ser ut som ett bombnedsag imorgon igen. Och visst, jag kan ju träna. Men nej, det är bara tråkigt att göra det skälv. Och innerst inne vet jag att jag inte kommer göra något av dom dära sakerna, förmodligen hamnar jag säkert i stallet, men just nu har jag tröttnat så himla mycket på det så det går knappt att beskriva. Och när jag säger att jag tröttnat då menar jag inte på mina fina hästar. Absolut inte. Dom är det bästa jag har, utan tvekan.
Känner att jag måste skynda mig t skolan nu. Vill inte komma försent igen.  

På den tiden då du var min, var jag den lyckligaste i världen.

3 DAGAR KVAR

Mina händer är helt isiga eller vad man nu kan kalla det för. Frusna kanske. Har stått ute och väntat på Mathilda i 20 min på parkeringen för att hon skulle träna med mig. Men sen efter ett tag smsar hon och säger att hon inte kan. Wii så glad jag blev då. Får träna imorgon istället!

Verkar som att jag ska rida Chaten på lördag igen. SUPER KUL säger jag bara. Han är rolig. Snäll att volta med men dum i starten, lite synd men bara jag får ett spår i andra volten så ska det nog gå bra.

Idag red jag Megino med mathilda och Manne. Barbacka. I stan. Behöver jag säga mer för att det ska låta konstigt?!
Jo, vi red nämligen till stan, förbi Maxi, genom furulund och förbi ishallen också. Bra där. Sjukt kul iaf!
Nu ska jag äta-duscha-sova. tröttisen häääär. Natti!

Chat Easy

*

You got the swag, you got this attitude.

MUSIC


JESSIE J - SOMETIMES DREAMS COME TRUE

YOU CAN'T HURRY LOVE

Godmorgon! Försov mig idag. Som Vanligt..haha
Idag var det premiär på Den 3:e filmen Breaking Dawn. Önskar så in i helvete att jag också kunde fått se den. Och Robert Pattinson är ju bara alldeles för döööö snygg. Tror nog inte jag är ensam om att tycka det!

Igår efter skolan träffade jag Antonia en stund, det var super trevligt. Gick först till stan och sen hem till henne. Kom väl hem runt 7 tiden. Kl 8 gick jag ut i mina supersnygga jogginskor för att möta upp mathilda. Vi skulle nämligen träna lite. Gick till Maxi och sen skulle vi bara för bi stallet för att hon ville hälsa lite på sin häst. Efter det gick vi hemmåt som tog drygt 2 timmar...fick stanna hela tiden för att jag skrattade så mycket. Var en väldigt rolig träningsrunda. Vi är som vi är. Mathilda hoppade även till och skrek som fan när hon gick förbi en skylt som hon trodde var en människa som försökte hoppa på henne..ja, ganska underligt!


Idag efter skolan som slutar HALV 4! (jobbigt) ska jag snabbt förbi stallet och rida lite på Megino. Kommer säkert hinna bli mörkt så får rida lite barbacka på stora sand volten. Det är mysigt. Mathilda kanske skulle hänga på med Manne. Var ett bra tag sen vi red tillsammans nu, lite tråkigt faktiskt! Men iaf, sen ska jag kanske hem till Anna och se film med henne. Annars ska jag nog träna med mathilda. Haha.
Men nu måste jag börja fixa och trixa lite om jag ska hinna till skolan i tid till nästa lektion. Ha en underbar dag!

Sometimes dreams come true..


*

Did what i had to do, somehow i knew
If you belive in you
Sometimes Drems Come true

provlopp



jag i vita tröjan

fina chaten

SEG

heeeey!
Kom nyss hem, kan knappt röra mig för har en sån jävla träningsvärk. Red ju provlopp på Chaten igår och det var sjuuuukt kul! Synd att jag skulle vara så sjuk men det gick bra endån! Sjukt nöjd :)

Idag har jag bara varit vid mormor hela dagen för har varit sjuk ju, men ikväll var jag så trött på att sitta inne så då ringde jag mathilda och bad henne följa med mig ut på en promenad. Vi hade sjukt kul och pratade om galna fyllor som vi hade i sommras och vi ska köra nu på fredag igen, kommer bli grymt kul hoppas jag! Nu ska jag väl bara duscha och sen sovaaaa, tagga skolan imorgon då....suck!
Kommer bli några sjukt tråkiga och sega veckor nu känner jag..

Nu har jag lite att göra, hörs imorgoooon. Puss

trött, sliten, sjuk osv..

hejsan!
Lite knasigt, bloggar kl 00.00. Men det får väl gå.
Min dag har varit helt ok. Lite jobbigt bara att jag precis blivit sjuk, på en fredag..men iaf. Det är det ända dåliga med denna dag. Började kl 10 på bikbok. Sista dagen idag så det var lite deppigt, men kan ju alltid komma och häla på! Har varit 2 sjukt roliga veckor verkligen!
På lunchen mötte jag Milla en stund sen träffade jag Gustaf och Elias en stund också. Sen vare bara tillbaka till BikBok och jobba igen. Ikväll hade jag väl tänkt festa lite, men så blev det ju inte riktigt..eftersom att jag är superförkyld och ska rida provlopp imorgonbitti stannade jag hemma med ida ikväll. Väldigt mysigt! Vi kollade på idol och åt glass osv. Fin tjej!
Just nu har jag precis städat iårdning rummet lite och ska snart sussa. Håller tummarna för att jag är så pass frisk imorgon så att jag klarar av att rida provloppet på Chat Easy. Ida ska också vara med den här gången så då blir det roligare. Lite typiskt att jag skulle bli sjuk just nu bara :(
Som sagt, hoppas på det bästa!

Men nu ska jag fixa lite till och sen hoppa i säng. Nattiiiiiii!

LÄNGE SEN

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
alltså nu vet jag inte hur jävla länge sen det var som jag faktiskt skrev här. DAtan har varit trasig osv så har inte kunnat riktigt..men nu är den fixad igen och allt bör bli som vanligt!

Har haft 2 (snart) underbara prao veckor på BikBok. Det har verkligen varit skitkul! Och idag är det 50% på allt i affären så idag blir det en stressig dag för oss. Men kommer bli kul. Ska även köpa en spetskofta och en ny jacka. Glad tjej!
I lördags blev det inge provlopp för mig, Megino var för stark och jag orkade inte hålla. Blev 8 omstarter så jag är glad att jag red hem. Men nu på lördag ska jag faktiskt rida Therese häst, Chaten! Kommer bli skitkul! Hoppas att han är lite lunare haha. Har även kommit på att det är typ 32 eller 33 dagar kvar tills jag fyller år, wiiiii..känner mig så himla stor ibland -.-
Menmen..
Nu har jag lite bråttom för börjar tidigare idag, ska slänga i mig lite frukost och sen sticker jag iväg till stan!

Ha en underbar dag! Pusshej

Bild på mig och milla för länge sen. Har färgat tillbaka mitt hår så nu har jag sån färg igen! Wii


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!