OKLART

Men tjabbaaaa!
Kom hem från stallet för en liten stund sen och lagar just nu pannkakor! Gott!
Efter maten ska jag träffa ida, kommer bli kul. Ikväll är även sista dagen på lovet, men jag har ju prao på BikBok i 2 veckor så det är luuuungt!

Gårkvällen var kul, lite galen också. Drack liiiite för mycket, men kul var det som sagt. Ramlade och skrapade upp min armbåge mina knän och min fot. Lyckat, var lite borta så jag kände inget..haha. Sen drog jag och antonia till donken och åt lite osv..
idag har jag varit med maja och antonia en stund, sen drog jag till stallet. har varit så jävla trött så det är helt sjukt.

Snackar i tele med mathilda så lite svårt att skriva haha, men vi hörs! ha en bra kväll. Pusspuss

MOT STALLET

Kom hem från stockholm inatt. Trodde det skulle bli skönt tills jag kom på vad som väntade mig här hemma. En jobbig surkärring till mamma. Men nu imorse har jag fått klart för mig att jag med gjädje kan dra åt helvete så då tänker jag dra också. Jag vet inte vart men det löser sig. Sjukt lättad.

Nu ska jag snart gå till stallet, jag vet inte riktigt om jag har någon lust med det idag. Trött och hängig. Men jag får ju träffa mina absoluta favoriter och då brukar jag bli på bättre humör. Ikväll tror jag att jag skall träffa Kendra en stund. Blir ju trevligt! Vi skulle höras någon gång nu på förmiddagen.

Båtresan igår var grymt bra. Fick sällskap av Millas lillasyster Wilma, vi såg film, spelade hänga gubbe, åt godis och pratade lite. Mysigt. Skönt att man fick sitta bervid någon man kände.
Nu beger jag mig till stallet, ha en bra dag. Håller tummarna för att min dag blir bra också. Pusspuss

tisdagsmys med min bästa vän..godispåsen

Hej hopp! Eftersom att datan är trasig, så skriver jag på Elizabeths mobil. Idag har jag varit hemma hela förmiddagen själv, kusinerna var på dagis och i skolan och dom anda 2 jobbade. Klockan halv 2 kom wilma hem ifrån skolan och då. Akte vi till Liljeholmen för att möta upp Elisabeth. Sen gick vi runt där på stan lite. Bettan kopte en supermysig kofta till mig ifrån gina tricot och jag köpte en super snygg spets t-shirt. sen åkte vi till Västerhaninge igen. Just nu ligger jag i soffan och myser lite i min nya kofta. Äter lite godis också..standard. ska nog sussa snart också, sjukt trött. Imorgonkväll är det dags för mig att åka hem, kommer bli skönt haha. Ska kolla vidare på tvn nu, hörs snart. Pusspuss ha det bra!

VÄSTERHANINGE

hola! Kom nyss hem till min kära moster och hennes familj. Skitkul att få träffa min kusiner igen, Emelinda och Wilma.  Dagen har varit helt ok. Var en sväng på stan med Irene pappas tjej. Och sen runt 3 tiden mötte vi upp pappa för att äta någonstan. Fick min vilja igenom, haha. Köpte även 2 tröjor ifrån Gina Tricot och 1 par byxor ifrån BikBok. Vid halv 4 mötte jag upp Elisabeth (min moster) och sen tog vi tåget till Västerhaninge. Nu sitter jag i soffan med mina små kusiner och funderar på att gå till köket och hjälpa Bettan med maten. Tacos blir det ikväll, som valigt. Tacos är nämligen det som vi äter här i huset när jag är här haha. Så har det varit ett antal år nu. Ikväll blir det vl bara lite filmmys framför tvn med en godispåse eller något. Och imorgon lär jag väl vara ensam hela dagen nästan. Kommer tvingas gå upp tidigt då jag förmodligen följer med Wilma till skolan eller Emelina till dagis. Men det gör inte mig något, träffar dom inte så ofta. Haha nu sitter dom i soffan och bråkar, supersöta. Wilma försöker lära lilla Emelinda engelska, fast det går ju sådär..
Elisabeth snackade något om att vi skulle gå på stan én sväng imrogon runt 4 tiden när hon slutat jobba, så jag hoppas på det. Har ännu liiite pengar kvar. Jaja, nu ska jag hjälpa till med maten. Pusspuss

MOT STAN

om exakt 4 min drar jag och pappas tjej in till stan. Skönt att äntligen få göra något. Dessutom fick jag matpengar och jag vet ju iaf vart jag ska äta någonstans, tjockiiiis! Men nu drar jag till stan, ha en underbart trevlig dag. Pusshej! 

såhääääääär ser jag ut idag. Bara så ni vet.

GODMORGON!

Vaknade nyss, 1 minut innan alarmet. Lite duktigt. Dock jag jag inte upp fören 1 timme senare..haha. Idag väntar jag på att min moster ska ringa så att jag kan åka med henne till VästerHaninge. Kommer bli skitkul. Försöker få pappa att vilja äta på MC Donalds idag, brukar gå ganska lätt att övertala honom. Så idag ska jag nog bara till stan en sväng, ska försöka att spara lite av mina pengar. Brukar inte gå så bra, men jag får ge det ett försök. Men hade inte tänkt att åka in till stan fören kl 11- Fram till dess ska jag ta en dusch, kolla lite på tv och äta chokladflingor till frukost. Får passa på att ha det lite bra innan jag åker hem igen. Ska ringa till Emma också, var väl egentligen tänk att jag skulle åka till Ekerö ikväll och träffa henne men det hinner jag nog inte. Får helt enkelt åka upp nästa eller nästnästa helg och träffa henne. Var evigheter sen jag bodde i stockholm och det märks att jag glömt bort hur man tar sig överallt. Åkte ju vilse här om dagen..inte så förvånad. 
Men nu ska jag duscha. Vi hörs! 

Bilden är tagen av Elias från i lördags. Gustaf försöker tvinga mig att se in i kameran..haha.

Temperament


Du är bäst! Min livsglädje, och jag älskar dig <3

Adele - Make You Feel My Love


Kan vara en av dom finaste låtarna. Tillräckligt fin för att lära sig på piano. Alla dessa pianolektioner som jag varit så oerhört förbannad på kanske har lönat sig tillslut. För just nu vill jag bara kasta mig på pianot och börja spela igen. För första gången i mitt liv, säger jag: Tack mamma! för att du tvingade mig spela.

MAKE YOU FEEL MY LOVE

Har spenderat hela dagen i soffan framför Disney Channel. SJUKT tråkigt. Imorgon skulle jag egentligen piercat tungan, men pappsen ändrade sig i sista sekund. Otur som vanligt! men på något sätt får jag se till att lösa det. Får slösa bort alla mina pengar på kläder istället, och jag klagar inte. Imorgonkväll åker jag nog med min kära moster till VästerHaninge, bo där i några nätter innan jag åker hem. Då har jag ialafall lite sällskap av mina 2 små söta kusiner. Håller tummarna för att dom dagarna blir lite bättre och lite roligare. Sen på onsdag eller torsdag är det dags för mig att åka hemmåt igen. Hem till mina fina hästar. På fredag kommer även Ida hem ifrån London. Saknar min finis. Och är bara sådär super avis på henne just nu, alla åker ju utomlands nu. Lite orättvist faktiskt. 

Just nu ska jag bädda iårdning lite på min fina sovlats: Soffan! Ska väl kolla klart på dom oerhört dåliga programmen på tvn tills jag somnar också. Laddar om inför imorgon. För det ska bli en bra dag, det har jag bestämt mig för nu. 
Och med dom orden säger jag Godnatt och Sov gott. Vi hörs imorgon bitti. 

kärlek på gaaaanska så hög nivå.

I KNOW I WAS THE REASON BEHIND YOUR SMILE

du kom som en vind. Och jag vill fortfarande inte släppa taget om dig. Jag vet att det är dumt av mig att göra såhär. Men sålänge jag får vara vid dig är jag glad. Jag vet inte vad vi håller på med längre, jag tror inte att du kan svara på det heller. Vi är som skapta för varandra fast ändå så olika. Jag går med huvudet sänkt i dina fotspår. Både glad och ledsen. Glad för det vi har, ledsen för det vi hade. Det som rasade. Men som vi håller på att bygga upp, vi vet båda att det är dumt. Men så länge vi har varandra så orkar ingen av oss bry sig. Jag får starkare och starkare känslor för dig för varje gång du pratar med mig, men jag vet samtidigt att det aldrig kommer funka. Vi kan hålla på såhär sålänge det går. Jag är glad sålänge du är glad. Jag kan prata om allt med dig, och det kan du också. Vi är som syskon fast med en konstig relation till varandra. Jag gråter fortfarande över dig, men samtidigt är jag så sjukt glad. Glad över att jag träffade dig. Du var min en gång i tiden. Men nu vet jag inte längre. Jag vet inte vad jag känner längre och jag är bara glad att jag fortfarande har kvar dig i mitt liv. Någon dag i framtiden kanske det blir vi. För jag vet att ingen av oss vågar släppa taget av varandra helt och hållet. Och det är det som gör mig så oerhört glad ibland. Du är en av dom bästa. Någon som jag tycker om.

NYTT, OCH DET KÄNNS BRA

okej, vad är det här, jo kanske min eh typ 10:e blogg. Men jag ger mig en sista chans att faktiskt sköta mig och skriva klokt. Raderar allt och börjar på en ny start. Känns bra faktiskt. Som ett nytt liv, nästan. Bloggar så ofta jag kan och så länge jag har något att skriva om. Egentligen är det väl inte riktigt min grej det här men som sagt. Jag ger det en chans till. Kan inte säga att jag tänker sitta och updatera bloggen 24/7 men gör så gott jag kan. Lägger väl kanske in lite bilder då och då. Ja, vi får se hur det går helt enkelt! Välkommen till min nya blogg säger jag bara.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!